ABOUT ME



Hai Lovelies,

First impression from me is...., wow someone checking this page to know me hahaha . Hello again and welcome and again welcome (double welcome to show u my happiness level to receive you here )  and thank you for stop by .

Macam yang state kat sidebar tepi ni, okk semua (acah macam ramai yang tengok haha) toleh tepi sikit., haa tuu nama ringkasnya Atikah Tahir nak ringkas lagi Ika Tahir. Nama penuh Nurul Atikah Binti Mohd Tahir. Alhamdulillah tak de terpelit lidah nak menyebut kan? .  Status ika, student sepenuh masa ..

Sebenarnya, ni bukan lah blog pertama ika. atikahtahir.blogpot.com is blog kedua ika. Blog pertama masa sekolah menengah dulu. Dulu ika buat blog hanya sebab terikut dengan kawan.. Masa tu populardengan 'diary online' tapi tu tak tak buat ika tertarik lagi. ika start minat bile tengok design blog mereka. Timbul lah rasa minat, ika pun explore lah sikit-sikit dari situ jugak ika involve dengan Adobe photoshop then now adobe illustrator.

Masa tu, boleh buat bisnes kecil-kecil lagi. Macam design header, sidebar kadang design full blog !! lepaslah belanja bulanan.. tapi tulah hmm tak lama lepas tuu especially lepas dah start sibuk dengan study blog tu terbiar smpaii lah satu hari tu ika dah lupa password haha sedih..

Lepas 5 tahun stop tetibe semangat seketul atikah ni datang nak berblog balik. So ika comeback pada 20/5/2016. Bagi ika, blog yang kedua ni lebih matang kalau nak dibandingkan dengan blog ika yang first tu mungkin sebab umur hahaha.. Semua yang ika tulis dalam blog ni berkaitan apa yang ika suka macam buku, food and cafe, bonding time dengan family atau kawan-kawan , travel and other random thing.

Ok.. tak nak panjang-panjang and maaf yee sebab anda akan jumpa bahasa rojak disini..dan penggunaan kata 'aku' dan 'ika'.. kadang dalam bercerita, penggunaan aku rasa lebih selese.. tapi yang penting kite santai-santai jee yee.. semoga ada antara penulisan ika kat sini yang dapat memberi manfaat kepada anda .

Happy reading !! 

      xoxo
          Atikah.


Share
Tweet
Pin
Share