Menu Che'gu Cafe

by - 10:43:00


Hari tu ade cerita tentang makan kat Che'gu Cafe. korang boleh baca kat sini .

Jadinya hari ni nak tunjukkan menu makanan kat Che'gu cafe pulak. Saya memang suke ambik gambar menu sebabnya senang nak pilih tempat makan, masa nak order pulak tak adalah termanggu-manggu nak pilih makanan, terus je boleh order. hehe

Cafe ni da jadi salah satu tempat untuk saya dan kawan-kawan celebrate, berkumpul, kalau da jemu makan kat down town atau pon dewan makan haa kat sini lah tempat kami akan pergi sebabnya harganya yang berpatutan dan sedap..

Ok.. kat bawah ni, menu Che'gu Cafe..





Saya harap post kali ni dapat membantu korang...

Selamat menjamu selera =)


You May Also Like

5 comments

  1. Samala kitaaa. Sama pon suka ambik gambar menu ni tapi buat bahan update blog sebenarnya.

    Btw, thanks join segment saya and nice to meet you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe saya baru jee nak active semula dalam blog. Adik yang bagi idea tok jadikan bahan blog >.<

      ok wakk.. nice to meet u too =)

      Delete
  2. Gambar menu biasanya wajib diambil kan. Untuk nak letak review je sebenarnya. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhhh... sebelum ni memang saja2 ambil.. =)

      Delete
  3. Boleh sy dptkn no telefon chegu cafe?

    ReplyDelete